Sockenrådet tackar för 2022

Såhär sista dagarna i december kan det vara på sin plats att summera upp årets aktiviteter med Sockenrådet. Under åtet har vi hunnit med mycket. Samtidigt vill jag önska er alla ett gott nytt 2023!

MVH Styrelsen genom Lukas Ruderstam och Lena Roslund.

Årsmöte 19 april

Den 19 april höll vi årsmöte i Hallarydsgården.

Generartion Hallaryd
Generation Hallaryd har kommit igång på riktigt under året. Vi har haft ett stort antal planeringsmöten, beställt offerter från entreprenörer, haft stormöte i Betel 8 april och har nu på slutet av året börjat med att söka ekonomiskt stöd. Följ oss gärna på vår instagram: generation_hallaryd


Hallarydsdagen 4:e juni
En välbesökt dag i strålande solsken! Med närmare 1500 besökare blev Hallarydsdagen i särklass den mest välbesökta dagen i Hallaryd. Hallarydsdagen är ett samarbete mellan våra olika föreningar i Hallaryd, Sockenrådet, Hallaryds IF, Betelkyrkan och Hembygdsföreningen.
Se bilder här:


Höstmöte 8:e oktober
Då vi besökte Olle EAT Eriksson på Häradsvägen i Hallaryd och fick en spännande rundtur i hans verksamhet och fick se hans fantastiska fordonssamling. Efter rundturen serverades Hamburgare i Hallarydsgården.
Se bilder här:


Julstuga 26:november
På årets julstuga i Hallarydsgården pysslade Hallarydsborna tomtar och doftade lussekatter och pepparkakor. Många glada barn och vuxna och tomten kom på besök.
Se bilder här:

Share Button

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *