Turistbroschyr om Hallaryd

Som många säkert redan vet har jag Lukas Ruderstam tillsammans med Susanne Gäre gjort en turistbroschyr över vår fina bygd med inspiration till aktiviteter och sevärdheter som man kan göra i bygden. Den kommer att finnas i pappersform på turistinformationerna i Älmhult, Osby och Markaryd samt i en låda som sätts upp vid informationsskylten i Hallaryd. Den finns på tre språk, svenska, engelska och tyska. Sprid gärna detta vidare till alla som kan tänkas vara intresserade.

Självklart kan man också ladda ner broschyren från hemsidan, klicka då på önskat språk bland länkarna nedan. Likvärdig information finns också uppdaterat under Turism och fritid-fliken här på hallaryd.se

Ha en trevlig sommar!

Turistbroschyr svenska

Tourist booklet english

Touristenbroschüre deutsch

Share Button

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>